Traktatieservice:
“Voor alles wat er te vieren valt”

Er is altijd wel een reden voor een traktatie: verjaardag, trouwen, afzwemmen, geslaagd, jubileum, bedrijfsfeest en bijvoorbeeld kerst. Traktatieservice is er “voor alles wat er te vieren valt”.

Voor kinderen is hun verjaardag een van de spannendste gebeurtenissen van het jaar. Een traktatie kan natuurlijk niet ontbreken bij een kinderfeest, maar het is natuurlijk ook gebruikelijk om op school de klasgenootjes te trakteren. Met een smakelijk traktatie van Kidskookfeest wordt de verjaardag van uw kind er één die niet snel vergeten zal worden!

Op onze website hebben we een ruime keuze uit diverse soorten traktaties en feestelijke presentatiemogelijkheden. Maar wenst u een traktatie naar eigen idee? Bij ons is werkelijk alles mogelijk. Wij maken uw traktatie geheel op maat, naar uw wens.

Om teleurstellingen te voorkomen verzoeken wij u uw traktatie voortijdig bij ons te boeken.

Cupcakes

De cupcakes zijn er in drie basissmaken vanille, citroen en chocola (vanille wordt het meest gebruikt, zodat er met de crème in smaak gevarieerd kan worden). Meestal wordt het cakeje afgewerkt met een laagje crème au beurre en daaroverheen een decoratie van fondant. In plaats van fondant kan er ook gekozen worden voor marsepein. Fondant is een suikerpasta met dezelfde consistentie als marsepein, alleen zonder amandelsmaak. Aan de crème kunnen verschillende smaken, kleuren en sprinkles worden toegevoegd. De smaken zijn vanille, citroen, chocolade en aardbeien.

Wilt u deze cupcakes bestellen? Klik dan hier voor het bestelformulier.


Cupcakes met wrapper

Deze cupcakes zijn voorzien van een toef botercreme met sprinkles of versiering van marsepein of fondant. Om het normale bakvormpje zit extra een feestelijk papieren wikkel in gekozen design.

Wilt u deze cupcakes met wrapper bestellen? Klik dan hier voor het bestelformulier.


Lolly cakepops

De Lolly cakepop! De naam zegt het eigenlijk al; Cake… op een lollystokje! Natuurlijk is het wel wat meer dan dat, in onze lolly cakepop vind je namelijk alle ingrediënten van onze overheerlijke cupcake. verwerkt tot een super smeuïg lekkernijtje. Waarna deze omhuld wordt met een of meerdere kleuren chocolade en sprinkles of decoratie van chocolade en marsepein/fondant. Ook hierbij geldt; veel is mogelijk; kleuren, vormpjes... Super leuk om te trakteren op school, werk, babyshower, of verjaardag! Of bijvoorbeeld een leuke give-a-way in een goodiebag, of als kleinigheidje bij een trouwerij.

Wilt u deze lolly cakepops bestellen? Klik dan hier voor het bestelformulier.


Cakebonbon

Ze lijken op kleine bonbons maar smaken naar cake net zoals de lolly cakepops. In plaats van op een stokje liggen deze culinaire creatieve traktaties gepresenteerd op een bonbonpapiertje.

Wilt u deze cakebonbons bestellen? Klik dan hier voor het bestelformulier.Even geduld...