Het programma

De kinderen komen binnen en verzamelen zich rondom de tafel waar zij worden ontvangen met limonade en iets lekkers. Er wordt gezongen voor de jarige en er is tijd voor het geven van cadeautjes. Hierna mogen de kinderen een kinderkoksmuts met hun eigen naam opzetten, een schort omdoen en worden de handen gewassen.

Daarna gaan we aan de slag rond de keukentafel en aan het aanrechtblad. Veel gerechten moeten gekookt of gebakken worden en dit kan soms even duren. Tijdens het wachten worden de menukaartjes gemaakt en dekken we op een feestelijke manier de tafel.

Tot slot genieten we met elkaar van een heerlijk zelfgemaakt diner of de andere zelfgemaakte dingen. En wie weet blijft er zelfs nog wat over om de thuisblijvers te kunnen laten proeven!

Wij werken graag samen met de kinderen, wij verzoeken u dan ook om tijdens het koken niet aanwezig te zijn vanwege de ruimte en de rust. Uiteraard is het voor de ouders/begeleiders van de jarige wel mogelijk om het eerste en laatste kwartier mee te genieten van al het lekkers en de gezelligheid van het feestje aan de gedekte tafel.


Even geduld...